Oberst Krebs og de skotske spionene!

I den helt nye forestillingen «Oberst Krebs og de skotske spionene» får festningen besøk av en tartan-kledd teatertrupp som garantert ikke har helt reint mjøl i posene. De lover bort et gigantisk, særdeles nyskapende show, i bytte mot å få slå leir ved festningens murer. De har til og med lært seg litt norsk.

Oberst Krebs, som har dukket dypt ned i musikalverdens største skatter, jubler henrykt over dette uventede og kunstneriske innslaget, og inviterer dem inn. Selv om han ikke helt skjønner hva de sier… Nettopp det kan nok by på problemer, for skottene er kommet for å ta tilbake det som en gang var deres; Mathesonskatten. Den ligger begravet et sted under festningens verdifulle og historiske jord – og skottene er villig til å gjøre hva som helst for å finne den. Til og med spille teater på nynorsk for å hedre Jon Fosse. Og Ivar Æsen.

Kvelden faller på, og vi nærmer oss showtime. Skottene kommer nærmere og nærmere skatten, og det er til slutt bare en som kan stoppe dem: Klara Gyldenløve. Får hun noe som helst hjelp av krigshelten fra Lier og Matrand, kommandant Krebs, eller vil Kaptein Sadolin tråkke i haggisen og ødelegge alt?

Det blir fart. Det blir trøkk. Det blir spenning. Det blir helt ny musikk, med tilhørende fabelaktig dans. Og det blir som alltid i Oberst Krebs-universet: hysterisk morsomt for alle, i alle aldre.

Foreningen Eventyrfestningen

For pressekontakt eller andre henvendelser til Eventyrfestningen:
kontakt@eventyrfestningen.no

For spørsmål om «Oberst Krebs og de skotske spionene»:
krebs@eventyrfestningen.no

© 2024 Eventyrfestningen | Levert av Gnist Media